Sklad

Sofinanciranje projektov

Projekt: »IZVEDBA TRŽNE RAZISKAVE NA TUJEM TRGU«Cilj podjetja Gregorčič d.o.o. je širitev in zato je potrebno vstopati tudi na druge tuje trge. S tržno raziskavo smo želeli vstopiti na srbski trg, kjer bomo ponudili novo storitev. Obstoječim in novim kupcem želimo ponudi nov rezalni stroj Paragon LX in Paragon HX (s programsko opremo), ki sta bila v podjetju Gerber Technology razvita v letu 2016. Prav tako bi radi vstopili v segment, kjer prevladujejo manjše šivalnice, ki izdelujejo unikatne izdelke.

Finančna podpora:
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
www.eu-skladi.si

Cilji:
Ključni cilj izvedbe raziskave je, da bolje spoznamo srbski trg, pridobimo osnovne podatke o navadah kupcev, trenutno stanje konkurence, potencialne agente s katerimi bi v prihodnje lahko sodelovali, seznam agencij, ki bi nam lahko pomagale pri vstopu na trg. Cilj tržne analize je tudi raziskati kateri način vstopa na trg je najbolj primeren za naše podjetje, sploh v segmentu in dejavnosti v katerega vstopa z novo ponudbo in storitvijo. Končni cilj je širitev na srbski trg z novim rezalnimi stroji in s programsko opremo ter vsemi našimi produkti.

Rezultati:
S pomočjo opravljene raziskave smo pričeli že s prvimi aktivnostmi na srbskem trgu, tako da podjetjem vsebinsko in finančno predstavimo naš izdelek. V letu 2017 pričakujemo, da nas podjetja uvrstijo med svoje sistemske dobavitelje.

Ljubljana, 14.7.2017

SPREMLJAMO VAS NA POTI DO URESNIČITVE VAŠIH CILJEV

Sedež podjetja:
GREGORČIČ, d.o.o., Srednje Gameljne 37
1211 Ljubljana-Šmartno - SI
T: +386 1 511 08 88
E: office@gregorcic.si
Poslovni prostori:
GREGORČIČ, d.o.o., Leskoškova 9e
1000 Ljubljana - SI
Skladišče:
Letališka 16, 1000 Ljubljana - SI