VEITH MIZA IGLE NEEDLE TABLE FABRIC TKANINA /> VEITH MIZA IGLE NEEDLE TABLE LACE CIPKE /> VEITH ROLL MAGAZIN SPREADING POLAGANJE />
Veith

Veith®
Podjetje razvija in ponuja produkte ki izboljšajo ergonomijo in racionalizirajo delovne procese. Danes je glavni proizvod sistem za izboljšanje dela s karirastimi in progastimi materiali imenovan Veith system®.

www.veith-system.de

Miza z iglami za tkanine

 
VEITH SYSTEM MIZA IGLE NEEDLE TABLE FABRIC TKANINA GERBER INVISION CNC CUTTING FABRIC SAVING

Krojenje delov na karo in progastih materialih je bilo vedno zahtevno in počasno ob veliki porabi materiala, saj so deli krojeni z »blok« toleranco.
Patentirana VEITH SYSTEM miza z iglami omogoča hitro in natančno polaganje materialov, pripravo za CNC krojenje z GERBER INVISION sistemom finega krojenja karo in progastih materialov. Privarčujemo lahko od 3 do 8% materiala ter dosežemo 30 – 50% hitrejši čas krojenja.

Miza z iglami za pletiva

 
VEITH MIZA IGLE NEEDLE TABLE KNIT PLETIVO GERBER INVISION CNC CUTTING FABRIC SAVING

Krojenje delov na karo in progastih materialih je bilo vedno zahtevno in počasno ob veliki porabi materiala, saj so deli krojeni z »blok« toleranco.
Patentirana VEITH SYSTEM miza z iglami omogoča hitro in natančno polaganje materialov, pripravo za CNC krojenje z GERBER INVISION sistemom finega krojenja karo in progastih materialov. Privarčujemo lahko od 3 do 8% materiala ter dosežemo 30 – 50% hitrejši čas krojenja. Dodatno omogoča postavitev igel pod željenim kotom.

PIN IT SW

 
VEITH PIN IT SW

Programska oprema za podporo dela na VEITH mizi z iglami, je orodje za uspešno planiranje krojnih slik v CAD sistemu, glede na vzorec ponavljanja in prenos le tega v krojilnico.

MD FLEX

 
VEITH MIZA IGLE NEEDLE TABLE LACE CIPKE

Priprava za krojenje čipke.

MAGAZIN za role

 
VEITH ROLL MAGAZIN SPREADING POLAGANJE

Prilagodljiva rešitev ročnega polaganja z integriranim polagalcem.