GERBER ACCUMARK V STITCHER 3D MODEL PATTERN CAD PRIPRAVA /> GERBER ACCUSCAN SKENIRANJE ŠABLON SCANNING PATTERNS  CAMERA FOTOAPARAT /> GERBER XLP RISALNIK PLOTTER PLOTER TEKSTILNI /> GERBER POLAGANJE POLAGALEC XLS SPREADER SPREADING FIGOVANJE /> GERBER KROJENJE KROJILNI AVTOMAT CNC XLC Z7 GTXL CUTTING />
GT company overview

Gerber Technology že več kot 40 let zagotavlja celovito linijo računalniško podprtih rešitev avtomatizacije za proizvajalce in distributerje oblačil, avtomobilske notranjosti, oblazinjenega pohištva, tehničnih tekstilij, obutev, domačih tekstilij in modnih dodatkov ter pomaga prihraniti čas, znižati stroške in pospešiti postopke snovanja, razvoja in proizvodnje izdelkov. Naše rešitve pomagajo zagotoviti kakovost in povečati dobiček. Izpolnjujemo zahteve kupcev in upravičujemo njihovo zvestobo.

www.gerbertechnology.com

Računalniška priprava

 
GERBER CUTWORKS CAD CAM

AccuMark® Programska oprema za izdelavo modelov, gradiranje in izdelavo krojnih slik, ki v industriji pomenijo merilo za funkcionalnost in enostavnost uporabe.

AccuNest® Avtomatska izdelava krojnih slik. Programska oprema, ki izdela krojne slike z največjim izkoristkom, pomaga prihraniti čas in denar pri izdelavi vzorcev, stroškovnika in krojnih slik za proizvodnjo.

AccuMark Vsticher® Snovanje in vizualizacija v obliki 3D s programom Vstitcher® pospeši življenjski cikel izdelka in omogoča hitro pretvorbo 2D-vzorcev v 3D-oblačila.

AccuMark Made-to-Measure® Programska oprema, ki avtomatizira in sistematizira proces izdelave oblačil po meri.

CutWorks® Programska oprema za pripravo podatkov za krojenje.

Digitalizacija šablon

 
GERBER ACCUSCAN SKENIRANJE ŠABLON SCANNING PATTERNS

Raziščite različne rešitve za hitro digitalizacijo svojih obstoječih šablon ali modelov, tako da lahko izkoristite polno moč računalniške izdelave krojev.

Digitalizirna tabla za natančen prenos šablon v digitalno obliko.

Silhouette® deluje podobno kot tablični računalnik. Slike, ki so pripravljene ali prenesene na interaktivni tabeli se samodejno pretvorijo v digitalno obliko in se uporabljajo in / ali urejajo po želji.

AccuScan® programska oprema za digitalizacijio šablon.

Risalniki

 
GERBER XLP PLOTTER RISALNIK PLOTER

GERBER® nudi celotno linijo visokohitrostnih brizgalnih risalnikov po konkurenčnih cenah in nizkih stroških lastništva, med drugim tudi risalnik GERBERplotter XLp do 1,8 in do 2,2-metra širine.

Polagalci

 
GERBER POLAGANJE POLAGALEC XLS 125 SPREADER SPREADING FIGOVANJE

Raziščite našo celotno linijo cenovno dostopnih, avtomatiziranih strojev za polaganje materiala, ki zagotavljajo breznapetostno polaganje zloženega ali na rolah navitega materiala s hitrostjo do 100 metrov na minuto.

XLs50

Avtomatski polagalec za breznapetostno polaganje materialov, s težo bal do 50kg.

XLs125

Avtomatski polagalec za breznapetostno polaganje materialov, s težo bal do 125kg.

GERBERspreader250s

Avtomatski polagalec za breznapetostno polaganje materialov, s težo bal do 250kg.

SprTableG

Statična miza za polaganje.

SpreadTable-G-Conveyor

Pretočna miza za polaganje.

Krojenje

 
GERBER TAURUS LEATHER CUTTING AUTOMATIC AVTOMATSKO KROJENJE KOŽE

Gerber® ponuja popolno linijo statičnih in pretočnih enoslojnih, nizko in visokoslojnih krojilnih avtomatov. Krojilni sistemi so primerni za rezanje vsega, od samostojnih vzorcev in prototipov do 7,2 cm vakumsko stisnjenega materiala za serijsko proizvodnjo, ki nam vsakič zagotavljajo popolne odkrojke.

Krojenje karo materialov
Krojenje enoslojnih materialov
Avtomatsko krojenje kože
Krojenje večslojnih materialov